Oferta Speciala la Vila Marie Angelle

J'INFO TOURS

Ofertă valabilă până la : 31 Decembrie

Detalii / Specificații

Detalii Vânzător

Detalii:

viziteaza siteul


Vila Maria Angelle este situata in este situata in cartierul Zamora ,statiunea montana Busteni.

Vila Maria Angelle este locul ideal pentru petrecerea concediului intr-un cadru linistit, departe de agitatia marilor orase, alaturi de prieteni sau familie.

Vila dispune de: bucatarie complet echipata, living cu semineu si bar, terasa din sticla cu zona de dining, canapea si TV, scara interioara , gradina/curte, gratar/barbeque, 4 camere , 3 bai, TV si cablu, incalzire centralizata.

De pe terasa vilei poate fi admirata panorama muntilor Bucegi ce se deschide intre Cota 1400 , 2000 si Crucea Eroilor Neamului de pe masivul Caraiman.Program propus de vacanta - excursii prin imprejurimi

Ziua 1 : Sosire, cazare şi acomodare. In aceasta zi va recomandam o plimbare pe malul raului Prahova .Ziua 2: Din Poiana Tapului porneste drumul catre Cascada Urlatoarea, una din cele mai frumoase si impresionante cascade din multii Romaniei. Traseul este unul usor, semnalat cu un cerc albastru, si urmareste pentru aproximativ 2km un drum forestier. La capatul drumului trebuie efectuata o scurta ascensiune. Durata traseului este de aproximativ o ora, purtandu-te de la altitudinea de 860 m (Poiana Tapului) pana la cea de 1100m (Cascada Urlatoarea).

Ziua 3: Va recomandam o excursie la Castelul Peles si Pelisor , Manastirea Sinaia si cumparaturi in orasul Sinaia.

Ziua 4: Plimbare cu telecabina din Busteni se poate urca „dintr-un singur foc”, de la 885 m pana la 2200 m, la Babele iar de acolo coboram pe Jepii Mari pana in Busteni .Ziua 5: Excursie la Castelul Cantacuzino . In pavilionul central se gaseste o colectie de heraldica reprezentand blazoanele familiilor inrudite prin alianta cu familia Cantacuzino, precum si portrete ale membrilor familiei din ramura munteana. Castelul a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatra sau fier forjat, seminee cu piatra alba si ornamente din mozaic.

Ziua 6: Va porpunem o excursie la cota 1400 . La Cota 1400 se poate ajunge din centrul statiunii Sinaia, cu telecabina sau telegondola. De asemenea, un drum asfaltat este accesibil masinilor, putând fi parcurs în aproximativ 15 minute. Pe jos, în pas lejer, plimbarea până la cota 1400 durează aproximativ 1h-1h:30.Ziua 7 : Check out.

Detalii Vânzător

  • Nume: J'INFO TOURS
  • Adresa: Bucuresti, Str. Dionisie Lupu 58 ,sector 1
  • Telefon: 021 316 58 10 / 021 316 83 83
  • E-mail: office@jinfotours.ro
  • Website: http://www.jinfotours.ro
  • Detalii:
  • J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania . Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai.
Produse similare